Real Madrid slog Chelsea med 3-1

I den första delen av Champions League-kvartsfinalen tar Chelsea emot Real Madrid på hemmaplan. Real Madrid har spelat mot Chelsea flera gånger i Champions League, men de har inte vunnit rekordet. Därför fick den här matchen också spelarna i Real Madrid- billig fotbollströja att känna pressen. Men lyckligtvis stod Real Madrid äntligen emot pressen och besegrade Chelsea med 3-1 för att vinna den första delen av Champions League.

I vanliga matcher är Real Madrids offensiv väldigt het. I den 21:a matchminuten nickade Benzema bollen till toppen, 1-0. Tre minuter senare nickade Benzema, som gjorde två mål, till toppen igen nära den lilla straffområdeslinjen, 2-0. Det var också hans andra raka hattrick. Benzemas Real Madrid tröja har blivit mer och mer populär bland fansen eftersom han alltid ger fansen segrar. I den 40:e minuten, även om Chelsea drog tillbaka en match, gick de två lagen in i den andra halvleken med 1-2. Real Madrid gjorde mål i andra halvlek, Chelsea gjorde ingenting i andra halvlek. Slutresultatet var låst till 3-1. Här säljer vår officiella hemsida tröjor.

Real Madrid vann enkelt Champions League borta från Chelsea, så kommer de att fortsätta ge oss segrar på hemmaplan? Låt oss vänta och se.